Selecteer wijze zoeken
  • Website
  • Web
 
Zoeken
  • New LadyCup French Fuchsia
  • New LadyCup French Fuchsia
  • New LadyCup French Fuchsia
  • Protective cotton face masks
LadyCup.tv Gecertificeerd systeem voor kwaliteitsmanagement – LadyCup Wordt uitsluitend vervaardigd uit medische siliconen uit de Europese Unie

Partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton B’O Baby clothes 4 Baby Teething ring

Gebruik

Let u er bij de manipulatie met LadyCup op dat uw handen goed schoon zijn! Desinfecteer LadyCup voor het eerste gebruik. U kunt uw LadyCup uitkoken (circa 5 min.) of steriliseren met behulp van een sterilisatieoplossing van sterilisatietabletten. Om het kuipje makkelijker in te brengen raden we met name jonge meisjes/vrouwen (maat S(mall)) aan om lubricerende gel op waterbasis te gebruiken. De ideale positie om de cup in te brengen/uit te nemen is zittend of staand. Voordat u uw LadyCup inbrengt, vouwt u hem twee keer in de lengte dubbel. De dubbelgevouwen cup brengt u in in de vagina. Na enige tijd zal dit voor u een volstrekt gewone handeling worden die u zonder enig probleem verricht. Het inbrengen/uitnemen van LadyCup is niet ingewikkelder dan het inbrengen/uitnemen van een gewone tampon.

LadyCup moet afhankelijk van de hevigheid van de menstruatie 2–5× per dag worden geleegd.

Lees voor gebruik eerst aandachtig de bijgesloten gebruiksaanwijzing. Neem in geval van onduidelijkheid contact met ons op of vraag uw gynaecoloog om advies.

LadyCup heeft voor u een snelle professionele hulpdienst. Neem contact met ons op per e-mail: custom@ladycup.eu

Veel gestelde vragen en antwoorden vindt u onder het kopje „Vragen en antwoorden“.

Het gebruikte materiaal, siliconen, roept geen bekende allergieën op. Door LadyCup te gebruiken verlaagt u uw risico op bacteriële infecties en voorkomt u het Toxisch Shock Syndroom (TSS), dat bijvoorbeeld kan optreden als gevolg van tampongebruik.

LadyCup is ook geschikt voor vrouwen met eczeem of diverse soorten van huidallergie, bijvoorbeeld voor tampons of latex. LadyCup is gemaakt van siliconenmateriaal, dat neutraal is voor de natuurlijke vaginale omgeving en het slijmvlies niet uitdroogt.

fold it

samenstelling

Desinfecteer uw LadyCup voor elk gebruik. Breng hem in met schone handen en in alle rust. Om het inbrengen makkelijker te maken kunt u uw LadyCup vochtig maken of lubricerende gel op waterbasis gebruiken. Vouw uw LadyCup twee maal dubbel in de lengte en breng hem in. Bij juist inbrengen vouwt LadyCup zich vervolgens volledig uit.

insert

inbrengen

Om te controleren of het menstruatiekuipje op de juiste plaats zit, kunt u proberen LadyCup aan de onderkant om te draaien. Als LadyCup goed is ingebracht, kan hij niet worden omgekiept en wordt hij door uw vaginale spieren in dezelfde positie gehouden. LadyCup wordt laag in de vagina ingebracht. Bij juist inbrengen lekt LadyCup niet door en voelt u hem niet in uw lichaam.

use

gebruik

LadyCup vangt tot 30ml menstruatiebloed op. Door de vormgeving is het een ideaal hulpmiddel voor alle soorten sport, voor op reis of voor gewoon dagelijks gebruik. LadyCup is ook veilig bij gebruik voor 's nachts. U kunt uw LadyCup tot 12 uur achtereen gebruiken zonder hem tussentijds uit te nemen. Doordat de plek waar u het kuipje vasthoudt een extra ruw oppervlak heeft, kunt u hem gemakkelijk uitnemen. Bij de keuze voor de sterkte van degebruikte siliconen is gekozen voor optimale soepelheid.

rinse

uitnemen, legen, afspoelen

Afhankelijk van de hevigheid van de menstruatie, wordt LadyCup 2–5× per dag geleegd. Na het legen is wassen met water voldoende. U kunt uw LadyCup ook uitkoken of steriliseren met een sterilisatieoplossing. De keuze voor welke vorm van onderhoud is afhankelijk van de mogelijkheden die u op dat moment tot uw beschikking hebt.

Instructies – waarschuwingen

LadyCup is geen anticonceptiemiddel. Gebruik omwille van de hygiëne alleen uw eigen LadyCup!

LadyCup is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Het menstruatiekuipje kan zowel worden gebruikt door meisjes die nog geen geslachtsgemeenschap hebben gehad als door vrouwen die anticonceptiemiddelen gebruiken (spiraaltje etc.).

Verkorting van de handgreep

Verkort de handgreep op de lengte die u het beste bevalt. De hangreep kan ook helemaal worden afgeknipt. We raden aan om de handgreep stap voor stap te verkorten, totdat u de geschikte lengte hebt gevonden. Pas er voor op dat de onderkant van uw LadyCup hierbij niet beschadigd raakt!

Visa MasterCard PayPal JCB
partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton
facebook twitter youtube instagram google+ pinterest   LadyP LadyPad LadyCup