Selecteer wijze zoeken
 • Website
 • Web
 
Zoeken
 • New LadyCup French Fuchsia
 • New LadyCup French Fuchsia
 • New LadyCup French Fuchsia
 • Protective cotton face masks
LadyCup.tv Gecertificeerd systeem voor kwaliteitsmanagement – LadyCup Wordt uitsluitend vervaardigd uit medische siliconen uit de Europese Unie

Partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton B’O Baby clothes 4 Baby Teething ring

Masker voor eenmalig gebruik/Respirator KN95

Masker voor eenmalig gebruik

Het masker is zodanig voor omgevingsbescherming ontworpen, dat het de overdracht van de ziekte op een andere persoon door druppelinfectie voorkomt. Het masker beschermt niet tegen besmetting met het virus, maar voorkomt hoofdzakelijk de verspreiding ervan. Over het algemeen vermindert het masker het risico op infectie tot wel 2,5 keer. Het masker is niet ontworpen om het vaker dan eenmaal te gebruiken.

CE-gecertificeerd. Verpakt in een beschermende verpakking.

Masker voor eenmalig gebruik

Informatie over het gebruik van het masker

 • Maak de handen schoon met een op alcohol gebaseerde handlotion (ontsmettingsmiddel) of met water en zeep.
 • Bedek de mond en de neus met het masker en controleer of er geen vrije ruimte is tussen het gezicht en het masker.
 • Zorg ervoor dat u het masker niet aanraakt als u het gebruikt; als u het aanraakt, maak dan uw handen schoon met een op alcohol gebaseerde emulsie of met water en zeep.
 • Vervang het masker door een nieuw masker as het vochtig is. Gebruik maskers voor eenmalig gebruik niet opnieuw.
 • Werkwijze bij afneming van het masker: Neem het masker van de achterzijde af (raak de voorkant van het masker niet aan). Gooi het masker onmiddellijk in een gesloten afvalbak. Maak uw handen schoon met een op alcohol gebaseerde emulsie (ontsmettingsmiddel) of met water en zeep.

Respirator KN95 (FFP2)

Vierlaags respirator KN95, geschikt voor dagelijkse bescherming.

De beschermingsnorm KN95 komt overeen met de Europese FFP2/Amerikaanse N95-norm.

Het oppervlak is gemaakt van de kleefwerende stof 50G, de tweede laag is 45G-katoen, ontworpen voor warme lucht, de derde laag is het filtermateriaal 30G KN en de binnenkant bestaat uit de niet-klevende stof 30G PP.

KN95 respirator

De respirator houdt 95% van de externe deeltjes tegen. Geschikt als bescherming tegen virussen en bacteriën. Bescherming tegen niet-toxische vaste en druppelvormige deeltjes. Houdt aërosols, stof- en smogdeeltjes of pollen tegen.

Gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal, waarmee het risico op huidirritatie verkleind wordt.

Bestemd voor eenmalig gebruik (min. gebruikstijd 6 uur).

Duurzaamheid en efficiëntie zijn afhankelijk van de wijze van gebruik. Een grotere vochtigheid vermindert de effectiviteit, daarom bevelen we aan om vochtvorming tegen te gaan.

Informatie over het gebruik van de respirator

Vervang de respirator in de volgende gevallen:

 • De ademhalingsweerstand is aanzienlijk toegenomen.
 • De respirator is beschadigd of vernietigd.
 • De respirator sluit niet aan op het gezicht.
 • De respirator is verontreinigd.
 • De respirator werd gebruikt.

De certificering van de respirator KN95 is vergelijkbaar met de Amerikaanse N95-certificering en de Europese FFP2-certificering. KN95 is een industrienorm, waarin bepaald wordt dat de gegeven respirator de bedoelde filtereffectiviteit van 95 procent van de deeltjes met een gemiddelde doorsnede van 0,3 micrometer dient te bezitten.

De respirator is het effectiefst als hij in combinatie met veelvuldige handreiniging met een op alcohol gebaseerde handemulsie of met water en zeep (ontsmettingsmiddel) wordt gebruikt.

Het gezichtsmasker is niet bedoeld om meer dan één keer te worden gebruikt. Als uw respirator beschadigd of verontreinigd is, of als het ademen door de respirator moeilijker wordt, moet u de respirator afdoen, wegwerpen en vervangen door een nieuwe. U gooit de respirator veilig weg als u hem in plastic verpakt en bij het huisafval doet.

Kan ik het masker/de respirator herhaald gebruiken?

Het masker/de respirator moet worden vervangen, zodra het masker/de respirator door slijm of andere lichaamsvloeistoffen vochtig wordt of zijn beschermende eigenschappen verliest. Never use the mask/respirator repeatedly, and do not wash or disinfect it. It is forbidden to share the mask/respirator with other persons.

Gebruikt het masker/de respirator niet opnieuw. Niet wassen, niet desinfecteren. Het is verboden het masker/de respirator met anderen te delen.

De respirator KN95 wordt door werknemers in andere branches normaliter gedurende enkele uren zonder onderbreking gebruikt. Ervaring met deze manieren van gebruik toont aan, dat de respirator binnen de gestelde specificaties 8 uur achter elkaar gebruikt kan worden.

Hoe lang u de KN95-respirator kunt gebruiken, hangt af van wat u in concreto doet en hoe lang u de respirator op één dag draagt. In het ideale geval moet de wegwerprespirator elke dag worden vervangen.

Beschermt de respirator KN95 tegen virussen?

Het gasmasker is ontworpen om de persoon die het gebruikt te beschermen tegen kleine deeltjes in de lucht die virussen kunnen bevatten. Over het algemeen wordt een respirator in vergelijking met een conventioneel gezichtsmasker beschouwd als een veel effectiever middel ter bescherming tegen het griepvirus.

Visa MasterCard PayPal JCB
partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton
facebook twitter youtube instagram google+ pinterest   LadyP LadyPad LadyCup